Aanvraag vertaalofferte
Go to Top

Spoedvertaling

SpoedvertalingErvaring met spoedvertalingen

Wij verzorgen regelmatig spoedvertalingen voor overheden, instellingen en bedrijven.

Heeft u een spoedvertaling die vandaag nog af moet zijn? Wij begrijpen dat u de vertaling zo snel mogelijk wilt ontvangen zodat u er mee verder kunt. Als er echt haast is, gaan wij direct met uw spoedvertaling aan de slag!

U kunt hier een offerte aanvragen.

Snelle levertijden

Wij staan bekend om onze snelle levertijden. Het is vaak wel mogelijk om tijd vrij te maken voor het vertalen van een korte tekst. Ook iets langere teksten kunnen wij vaak binnen 24 uur leveren.

Heeft u per direct een spoedvertaling?

Moet uw tekst direct vertaald worden? Dan kijken wij wie van onze vertalers ruimte kan maken binnen zijn programma en gaan direct aan de slag! Wij denken graag met u mee en wij doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Meerdere vertalers aan één opdracht mogelijk

Mocht het een grotere tekst betreffen dan kunnen wij de vertaling verdelen over meerdere vertalers. Al deze vertalingen worden dan uiteindelijk gecontroleerd door een corrector die zo de gebruikte stijl en terminologie in overeenstemming brengt.

Niet tè snel…

De vertaling mag echter nooit ten koste gaan van de kwaliteit. Zodra wij bij de gevraagde levertijd niet meer aan de door ons gestelde kwaliteit kunnen voldoen, zullen wij u hierover op de hoogte brengen. Wij zullen u dan een voorstel doen waarbinnen wij wel de vereiste kwaliteit kunnen leveren. De ervaring leert dat dat meestal wel mogelijk is.

Geen hoger tarief voor een spoedvertaling

Doordat wij al een zeer snelle doorlooptijd hebben, rekenen wij voor spoedvertalingen meestal niets extra.

Aanvragen vertaalofferte

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan voor uw spoedvertaling en profiteer van de 10% introductiekorting. Wij zullen u zo snel mogelijk een scherp voorstel met levertermijn toesturen.

 

“Altijd de juíste vertaler voor uw tekst”