Go to Top

Spoedvertaling

Liever vandaag dan gisteren …

Heeft u een spoedvertaling die vandaag nog af moet zijn? Wij begrijpen dat u de vertaling zo snel mogelijk wilt ontvangen zodat u er mee verder kunt. Als er echt haast is, gaan wij direct met uw spoedvertaling aan de slag!

Wij verzorgen regelmatig spoedvertalingen voor overheden, instellingen en bedrijven. U kunt hier een offerte aanvragen.

Snelle levertijden

Wij staan bekend om onze snelle levertijden. Het is vaak wel mogelijk om tijd vrij te maken voor het vertalen van een korte tekst. Ook iets langere teksten kunnen wij vaak wel binnen 24 uur leveren.

Heeft u een spoedvertaling?

Moet uw tekst direct vertaald worden? Dan kijken wij wie van onze vertalers ruimte kan maken binnen zijn programma en gaan direct aan de slag! Wij denken graag met u mee en wij doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Meerdere vertalers aan één opdracht mogelijk

Mocht het een grotere tekst betreffen dan kunnen wij de vertaling verdelen over meerdere vertalers. De vertalingen kunnen worden gecontroleerd door een corrector die zo de gebruikte stijl en terminologie in overeenstemming brengt.

Niet tè snel…

Zodra wij bij de gevraagde levertijd niet meer aan de door ons gestelde kwaliteit kunnen voldoen, zullen wij u hierover op de hoogte brengen. Wij zullen u dan een voorstel doen waarbinnen wij wel de vereiste kwaliteit kunnen leveren. De ervaring leert dat dat meestal wel mogelijk is.

Geen hoger tarief voor een spoedvertaling

Doordat wij al een zeer snelle doorlooptijd hebben, rekenen wij meestal niets extra voor een spoedvertaling.

Aanvragen vertaalofferte

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan voor uw spoedvertaling. Wij zullen u zo snel mogelijk een scherp voorstel met levertermijn toesturen.