Go to Top

Onze vertalers

professionele vertalers

Professionele native speaker vertalers

Bij vertaalbureau VertaalExperts vind u de perfecte professionele vertaler. Een vertaling wordt uitsluitend uitgevoerd door een native speaker vertaler die de doeltaal van origine spreekt. Onze vertalers zijn geboren en getogen in het land waar de doeltaal gesproken wordt. Daardoor begrijpen zij als beste hoe uw tekst vertaald moet worden.

Gespecialiseerde vertalers

In de meeste gevallen hebben onze vertalers een speciale HBO vertaalopleiding genoten. In ieder geval hebben zij een achtergrond in het onderwerp van de tekst voor vertaling. Zij zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in technische vertalingen, juridische vertalingen of in het vertalen van ondertitels. Bij de keuze van de juiste vertaler werken wij volgens een strikte selectieprocedure, zodat wij altijd garant kunnen staan voor de kwaliteit van onze vertalingen.

Een uitgebreid netwerk aan vertalers

Ons solide netwerk bestaat uit honderden professionele vertalers en proeflezers. Ieder met zijn of haar eigen specialisatie. Uw tekst wordt dus altijd vertaald door de júiste vertaler. Zo streven wij met een gezamenlijk belang naar een vertaling van de hoogste kwaliteit voor onze klanten.

Aanvragen vertaalofferte

Vraag eens een vrijblijvende offerte aan voor uw vertaling en profiteer van de 10% introductiekorting. Wij zullen u zo snel mogelijk een goed voorstel met prijs en levertermijn toesturen.