Go to Top

Medische vertaling

Ervaren in medische vertalingen

Wij hebben veel ervaring in het verzorgen van medische vertalingen. Regelmatig vertalen wij medische teksten voor producenten van medicijnen, zorgverzekeraars, medisch specialisten en ziekenhuizen.

Bij een medische vertaling is het zeer belangrijk dat de vertaler op de hoogte is van de medische termen die in de te vertalen medische tekst worden gebruikt. Daarom hebben onze medische vertalers naast de nodige vertaalervaring ook een medische achtergrond.

Bij elke medische tekst die vertaald moet worden, passen we de meest geschikte medische vertaler met de juiste relevante ervaring.

Een vertaler met een medische achtergrond

Onze medische vertalers hebben naast hun ervaring met vertalen ook een medische opleiding genoten. Veel medische vertalers zijn ook werkzaam als arts en werken daarnaast als medisch vertaler. Daardoor blijven zij op de hoogte van alle ontwikkelingen en zijn zij de aangewezen personen om medische vertalingen te verzorgen. Uw medische tekst wordt door de juiste medische vertaler vertaald.

Medisch vertaalbureau

Enkele voorbeelden van medische vertalingen die wij als medisch vertaalbureau verzorgen (op zowel humaan als veterinair gebied):

  • vertalen van patiëntendossiers
  • vertalen van doktersverklaringen
  • vertalen van bijsluiters
  • vertalen van brochures van medische apparatuur
  • vertalen van medische productinformatie
  • vertalen van medische artikelen

Maar ook andere medische documenten kunnen wij vertalen. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Geheimhouding

Uiteraard worden al uw medische documenten strikt vertrouwelijk behandeld en is geheimhouding gewaarborgd. Indien gewenst kunnen wij een geheimhoudingscontract tekenen.

Aanvragen vertaalofferte

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw medische vertaling en profiteer van 10% introductiekorting. Wij zullen u zo snel mogelijk een goed voorstel met levertermijn toesturen.