Aanvraag vertaalofferte
Go to Top

Marketing tekst vertalen

Marketing vertalingenErvaring in het vertalen van marketing teksten

Wij hebben veel ervaring in het vertalen van marketing teksten. Regelmatig vertalen wij marketing teksten in brochures, advertenties, persberichten en nieuwsbrieven voor bedrijven en overheden.

Bij de vertaling van een marketing tekst moet de vertaler zich goed kunnen inleven in het beschreven product of dienst. Het enthousiasme waarmee de tekst is geschreven, moet met het juiste gevoel op de doelgroep worden overgebracht.

Daarbij is het ook van belang dat er rekening wordt gehouden met de lokale omstandigheden. Bijvoorbeeld dat valuta en eenheden worden aangepast.

Een vertaler met de juiste marketing achtergrond

Bij de keuze voor de juiste vertaler kijken wij altijd naar het onderwerp van de tekst. De vertaler moet affiniteit hebben met het onderwerp maar moet ook in staat zijn om mee te denken en creatief te kunnen vertalen. Letterlijk vertalen is namelijk meestal niet aan de orde.

Vertaalbureau voor marketing teksten

Enkele voorbeelden van vertalingen van marketingteksten die wij als vertaalbureau vertalen:

  • vertalen van brochures
  • vertalen van marktonderzoek
  • vertalen van mailings
  • vertalen van advertentiemateriaal
  • vertalen van verpakkingen
  • vertalen van presentaties

Maar ook andere soorten tekst kunnen wij vertalen. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Terminologiebeheer voor uw marketingteksten

Tijdens het vertalen werken wij met vertaalgeheugens waarin de gebruikte terminologie wordt opgeslagen. Zo worden vervolgopdrachten in dezelfde stijl en met dezelfde terminologie vertaald.

Uw gemak met onze DTP service

Maak gebruik van onze Desktop Publishing service. Wij beschikken over moderne software (zoals Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Indesign en X-press) en kunnen de vertaling leveren in elke gewenste opmaak en bestandsformaat. Wij houden daarbij de lay-out zoveel mogelijk zoals u die ons heeft aangeleverd. Dus direct klaar voor de printer of voor verspreiding via internet.

Aanvragen vertaalofferte

Vraag eens een vrijblijvende offerte aan voor het vertalen van uw marketing tekst en profiteer van de 10% introductiekorting. Wij zullen u zo snel mogelijk een scherp voorstel met levertermijn toesturen.

 

“Altijd de juíste vertaler voor uw tekst”