Aanvraag vertaalofferte
Go to Top

Juridische vertaling

Juridische vertalingErvaren in juridische vertalingen

Wij hebben veel ervaring in het verzorgen van juridische vertalingen. Regelmatig vertalen wij juridische teksten voor diverse advocatenkantoren, notariskantoren en bedrijven.

Omdat het bij een juridische vertaling van het grootste belang is dat er zorgvuldig wordt gewerkt, worden onze juridische vertalers met de grootste zorg geselecteerd. Een foutieve vertaling of verkeerde interpretatie kan immers grote gevolgen hebben.

In voorkomende gevallen kunnen wij de vertaling ook beëdigen en per post bij u laten afleveren.

Een vertaler met een juridische achtergrond

Juridische vertalingen worden uitsluitend verzorgd door vertalers die hierin zijn gespecialiseerd. Onze juridische vertalers zijn native speaker vertalers die veelal een rechtenstudie hebben gevolgd. Daardoor zijn zij goed op de hoogte van het rechtssysteem van het land waarvoor de juridische vertaling is bedoeld.

Juridisch vertaalbureau

Enkele voorbeelden van juridische vertalingen die wij als juridisch vertaalbureau verzorgen:

  • vertaling van algemene voorwaarden
  • vertaling van contracten
  • vertaling van statuten
  • vertaling van patenten en octrooien
  • vertaling van juridische correspondentie
  • vertaling van uittreksels van de KvK

Maar ook andere juridische documenten kunnen wij vertalen. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Formats

U kunt de te vertalen juridische tekst aanleveren in Word of PDF. Ook met ingescande documenten kunnen wij prima overweg. Deze converteren wij gratis voor u naar een Word document.

Beëdiging

In bepaalde gevallen is beëdiging van de vertaling nodig. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij notariële aktes, diploma’s en geboorte-uittreksels. Ook dat kunnen wij voor u verzorgen.

Geheimhouding

Uiteraard worden uw documenten strikt vertrouwelijk behandeld en is geheimhouding gewaarborgd. Indien gewenst kunnen wij een geheimhoudingscontract tekenen.

Aanvragen vertaalofferte

Vraag eens een vrijblijvende offerte aan voor uw juridische vertaling en profiteer van de 10% introductiekorting. Wij zullen u zo snel mogelijk een scherp voorstel met levertermijn toesturen.

 

“Altijd de juíste vertaler voor uw tekst”