Aanvraag vertaalofferte
Go to Top

Tarieven

Als gevolg van onze efficiënte en kostenbesparende manier van werken hanteren wij vriendelijke tarieven voor vertalingen in alle talencombinaties.

Vertaal tarievenDe tarieven voor vertalingen zijn afhankelijk van de volgende factoren:

  • de hoeveelheid woorden in de tekst
  • de talencombinatie
  • het vakgebied
  • de moeilijkheidsgraad

Voor spoedvertalingen en vertalingen in het weekend rekenen wij geen extra toeslagen. Ook rekenen wij geen minimum- of starttarief. Hierin denken wij graag met u mee.

Introductiekorting

Wij heten u graag welkom als nieuwe klant. Ter kennismaking kunnen wij u bij een eerste opdracht 10% introductiekorting aanbieden. Zo kunt u zich eenvoudig overtuigen van onze kwaliteit en manier van werken.

Kortingsstaffel bij grotere teksten

Bij de vertaling van grotere of meerdere stukken tekst hanteren wij een interessante kortingsstaffel. Indien wij uw tekst naar meerdere talen moeten vertalen dan tellen wij alle woorden bij elkaar op. Bij 2.500 woorden hanteren wij 2,5% korting, bij 5.000 woorden: 5% korting, bij 10.000 woorden: 10% korting. Hoe groter de omvang van de te vertalen teksten, hoe hoger de korting.

Proefvertaling

Neem nu de proef op de som en laat een proefvertaling door ons verzorgen. Dit kan kosteloos voor een tekst tot 300 woorden.

Vertaalofferte aanvragen

Vraag eens een vrijblijvende offerte aan voor uw vertaling. Wij zullen u zo snel mogelijk een scherp voorstel met levertermijn toesturen.

 

“Vertaalbureau VertaalExperts, voor betaalbaar vertaalwerk.”