Go to Top

Tarieven

Wat kost een vertaling?

Als gevolg van onze efficiënte en kostenbesparende manier van werken hanteren wij vriendelijke tarieven voor vertalingen in alle talencombinaties.

Het tarief voor een vertaling is afhankelijk van de volgende factoren:

  • de hoeveelheid woorden in de tekst
  • de talencombinatie
  • de moeilijkheidsgraad

Wilt u snel een prijs weten? Klik dan hier.

10% introductiekorting

Wij heten u graag welkom als nieuwe klant. Ter kennismaking kunnen wij u bij een eerste opdracht 10% introductiekorting aanbieden. Zo kunt u zich eenvoudig overtuigen van onze kwaliteit en manier van werken. Maar ook daarna kunt u nog van interessante kortingen gebruik blijven maken.

Verschillende tariefgroepen

In het geval u een vertaling nodig heeft die alleen voor intern gebruik is bedoelt kunt u ervoor kiezen om de controle door een tweede vertaler achterwege te laten. Dat scheelt in de kosten. Wij hebben hiervoor 2 tariefgroepen:

Tariefgroep 1:  vertaling door professionele native speaker vertaler
Tariefgroep 2:  vertaling door professionele native speaker vertaler + controle door tweede vertaler

U kunt dit aangeven op het offerte aanvragen formulier of via een e-mail.

Staffelkorting bij grotere opdrachten

Bij de vertaling van grotere of meerdere stukken tekst hanteren wij een interessante kortingsstaffel. Indien wij uw tekst naar meerdere talen mogen vertalen dan tellen wij alle woorden bij elkaar op.

  • 2.500 woorden = 2,5% korting
  • 5.000 woorden = 5% korting
  • 10.000 woorden = 10% korting

Dus hoe groter de omvang van de te vertalen tekst(en), hoe hoger de korting. Dat vinden wij wel zo netjes.

Korting tot wel 70%

Voor vaste klanten houden wij een vertaalgeheugen bij. Hierdoor worden al eerder vertaalde stukken tekst die ook in een nieuwe opdracht voorkomen niet nogmaals berekend. De korting kan zo wel oplopen tot 70%!

Geen extra toeslagen

Voor een spoedvertaling of een vertaling in het weekend rekenen wij geen extra toeslagen. Ook rekenen wij geen minimum- of starttarief. Hierin denken wij graag met u mee.

Twijfelt u nog?

Weet u nog niet zeker of u een vertaling bij ons wilt onderbrengen? Kijkt u dan eens op onze pagina met klantbeoordelingen. De meeste van onze klanten zijn direct zeer tevreden met onze vertalingen. En blijven ook klant. Daar zijn wij trots op.

Kunnen wij ook u een zorg uit handen nemen? Neem de proef op de som en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen u niet teleurstellen.

Vertaalofferte aanvragen

Een vrijblijvende vertaalofferte aanvragen? Wij zullen u snel een interessant voorstel toesturen.

“Vertaalbureau VertaalExperts – voor betaalbaar vertaalwerk”