Go to Top

Over ons

Vertaalbureau voor alle talen

Vertaalbureau VertaalExperts verzorgt vertalingen naar alle talen binnen diverse vakgebieden.

Sinds onze oprichting in januari 2005 zijn wij uitgegroeid tot een bekende speler op de Nederlandse vertaalmarkt. In die tijd hebben wij duizenden vertalingen verzorgd variërend van cv’s van particulieren tot bedrijfsfilms voor multinationals. Met trots kunnen wij stellen dat onze klanten zeer tevreden zijn over de geleverde vertalingen.

Onze missie

Wij willen een zo goed mogelijke vertaling leveren voor een eerlijke prijs. Voor de juiste prijs-kwaliteitverhouding bent u bij ons dus echt aan het juiste adres.

In een open, eerlijke en persoonlijke sfeer hebben wij contact met onze opdrachtgevers waarbij alle partijen zich goed moeten voelen. We denken met de klant mee en zetten ook dat stapje extra.

Onze visie

Voor de beste kwaliteit moet een vertaling worden verzorgd door een professionele, native speaker vertaler met de juiste specialisatie. Omdat elke tekst anders is passen wij altijd de vertaler met de juiste achtergrond bij een te vertalen tekst.

Vertalingen worden nauwkeurig gecontroleerd door een tweede vertaler. Afhankelijk van de taal gebeurt dat in-house of door een vertaler in het land van de doeltaal. Als gevolg van deze unieke samenwerking tussen vertalers onderling, worden fouten tot een minimum beperkt.

Geen concessies aan de kwaliteit

Onze vertalers zijn professionele native speaker vertalers met ruime ervaring.

Bij ons kunt u er zeker van zijn dat een vertaler Engels ook echt uit Groot-Brittannië of de Verenigde Staten komt (al naar gelang dat voor de vertaling vereist is). En niet uit India, Kenia of een ander land waar ook Engels gesproken wordt. Hetzelfde geldt natuurlijk voor talen als het Frans, Spaans en Portugees.

Mocht een vertaling juist wel bestemd zijn voor India of Kenia dan selecteren wij daar de juiste native speaker vertaler voor. Wij passen dus de juiste vertaler bij een tekst en niet een tekst bij een willekeurige vertaler. Vertalingen worden uitsluitend verzorgd door professionele vertalers.

Vaste vertaalprocedure

Om u een perfecte en professionele vertaling te kunnen leveren houden wij ons aan een strakke procedure. Hierbij is voldoende flexibiliteit ingebouwd om u ook snel van dienst te kunnen zijn bij een spoedvertaling of een afwijkend project. Wij leggen u graag persoonlijk uit hoe wij te werk gaan bij de vertaling van uw documenten.

Onze voordelen

De 10 voordelen van ons vertaalbureau op een rij:

  • Professionele, native speaker vertalers
  • Selectie van de meest geschikte vertaler
  • Alle talen leverbaar
  • Snelle levertijden
  • Concurrerende tarieven
  • Prijsberekening per woord, geteld vanuit de brontekst
  • Geen spoed- en weekendtoeslagen
  • Interessante kortingen
  • Aanleggen van een vertaalgeheugen per klant
  • Vaste vertalers bij vervolgopdrachten

Offerte voor vertaling

Wilt u ook een goede vertaling ontvangen voor een mooie prijs? Vraag vrijblijvend een offerte aan en profiteer van 10% introductiekorting.