Go to Top

Onze werkwijze

Wij hanteren een duidelijk stappenplan bij het vertalen van uw documenten. Een heldere werkwijze waardoor u precies weet hoe uw vertaalopdracht door ons wordt behandeld.

1. Analyse:
na binnenkomst van uw aanvraag wordt de tekst beoordeeld en worden de juiste vertaler en proeflezer geselecteerd. Wij kijken hoe we de vertaling het beste in ons programma kunnen inpassen.
2. Overeenkomst:
wij sturen u een prijsvoorstel met levertijd. Zodra wij van u een positief antwoord hebben ontvangen, stuurt de projectmanager u een e-mail ter bevestiging van de overeenkomst.
3. Vertalen:
starten van het vertaalproces. Eventuele onduidelijkheden worden met u doorgesproken, zodat ook de moeilijkste punten goed zullen worden vertaald. Punten als lokalisatie, stijl en bedrijfseigen termen zijn nu bekend.
4. Nacontrole en bespreking:
de vertaling wordt gecontroleerd door een tweede vertaler. Deze controleert de vertaling op spelling, grammatica, terminologie en ook op lay-out. Eventuele onduidelijkheden worden teruggekoppeld aan de vertaler totdat beiden tevreden zijn over het eindresultaat.
5. Afronding:
de laatste punten worden ingepast. Indien nodig, voegen we een bijlage toe waarop woorden staan uitgelegd en waarop staat beschreven hoe een vertaling tot stand is gekomen.
6. Verzending:
In de meeste gevallen zullen wij u de vertaalde documenten per e-mail toesturen. Desgewenst is per post ook mogelijk.
onze werkwijze

De levertijd is afhankelijk van de grootte van het document. Kleinere vertalingen kunnen vaak binnen één dag of enkele dagen geleverd worden.

Kijk bij Spoedvertaling als uw vertaalopdracht met voorrang behandeld moet worden.

Vertaalofferte aanvragen

Vraag eens een vrijblijvende offerte aan voor uw vertaling en profiteer van de 10 % introductiekorting. Wij zullen u zo snel mogelijk een interessant prijsvoorstel met leverdatum toesturen.

Vertaalofferte aanvragen

“Met EWE VertaalExperts komt elke vertaling voor elkaar”