Aanvraag vertaalofferte
Go to Top

Onze vertalers

professionele vertalersProfessionele native speaker vertalers

Vertalingen worden uitsluitend uitgevoerd door native speaker vertalers die de doeltaal van origine spreken. Onze vertalers zijn geboren en getogen in het land waar de doeltaal gesproken wordt. Daardoor begrijpen zij als beste hoe uw tekst vertaald moet worden.

Gespecialiseerde vertalers

Meestal hebben onze vertalers een speciale HBO vertaalopleiding genoten. In ieder geval hebben zij een achtergrond in het onderwerp van de tekst voor vertaling. Zij zijn bijv. gespecialiseerd in technische vertalingen, juridische vertalingen of in het vertalen van ondertitels. Bij de keuze van de juiste vertaler werken wij volgens een strikte selectieprocedure, zodat wij altijd garant kunnen staan voor de kwaliteit van onze vertalingen.

Een groot netwerk aan vertalers

Ons solide netwerk bestaat uit honderden vertalers die vertalingen voor ons uitvoeren. Zo streven wij met een gezamenlijk belang de hoogste kwaliteit voor onze klanten na. Uw tekst wordt dus altijd vertaald door de juiste vertaler.

Aanvragen vertaalofferte

Vraag eens een vrijblijvende offerte aan voor uw vertaling en profiteer van de 10% introductiekorting. Wij zullen u zo snel mogelijk een scherp voorstel met levertermijn toesturen.

 

“Altijd de juíste vertaler voor uw tekst”