Aanvraag vertaalofferte
Go to Top

Website vertalen

Website vertalenEen professionele uitstraling, óók in het buitenland

Wanneer u besluit uw website te laten vertalen, is het belangrijk dat deze goed wordt vertaald. Uw website moet immers ook in het buitenland een professionele en betrouwbare uitstraling hebben.

Aan de Nederlandse tekst voor de website wordt vaak veel aandacht besteed. Dit is uw presentatie en daarmee onderscheidt u zich. Maar ook de vertaalde teksten moeten natuurlijk goed bij de doelgroep overkomen.

U wilt toch ook dat uw toekomstige klant of relatie besluit contact met u op te nemen in plaats van verder te kijken?

Ervaren native speaker vertalers

Onze vertalers hebben ruime ervaring in het vertalen van websiteteksten. Websitevertalingen worden uitsluitend verzorgd door professionele, native speaker vertalers. Zij zorgen er bij uitstek voor dat uw tekst goed aansluit op uw doelgroep. Zij hebben kennis van de taal maar ook van de cultuur van het land waarvoor de vertaling is bestemd.

Lokalisatie

Persoonsnamen die in uw tekst worden gebruikt, kunnen direct worden aangepast naar lokale varianten. Maar ook valuta, maten, gewichten en dergelijke kunnen worden aangepast naar plaatselijk gebruik. Dit wordt lokalisatie genoemd. Vóór de oplevering wordt de websitevertaling gecontroleerd door een tweede vertaler, die de vertaling nog op spelling, grammatica, gebruikte terminologie en typefouten controleert.

Website zoekmachinevriendelijk vertalen

Wij kunnen uw website ook SEO-vriendelijk, oftewel zoekmachinevriendelijk vertalen. SEO staat voor Search Engine Optimization. Dit betekent dat de tekst wordt afgestemd op trefwoorden en de omschrijving van uw website. Voor de grootste zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing is het van belang dat uw website een perfecte balans vormt met betrekking tot de activiteiten of diensten die uw bedrijf aanbiedt.

Dit in combinatie met de domeinnaam, de trefwoorden en de omschrijving van uw website. In vakjargon wordt dit ook wel “Google-vriendelijk” genoemd. Dit heeft als gevolg dat uw website ook in het land dat u wilt bedienen, goed door de “robots” van zoekmachines wordt gevonden. Hierbij worden specifieke zoekwoorden gebruikt in de vertaling, die ook als zoekwoorden worden aangewend door potentiële klanten die naar uw product of dienst op zoek zijn.

Dit vereist van de betreffende vertaler ook kennis van het ‘protocol’ dat diverse zoekmachines – zoals Google, Yahoo en Bing – hanteren.

Diverse Formats

De te vertalen teksten kunnen worden aangeleverd in verschillende bestandsformaten. Bijvoorbeeld in een gewoon tekstbestand zoals .doc, .rtf, of .txt. Maar ook in .asp, .html, .php, .xml, of java. Het is ook mogelijk dat wij de vertaling direct in uw CMS-systeem plaatsen.

Webdesign SEO VertalenOnze partners

Wij kunnen uw website vertalen. Maar, moet daarnaast uw website ook in een nieuw jasje worden gestoken? En zou uw website eigenlijk ook beter vindbaar moeten zijn?

Wij werken nauw samen met webdesigners en SEO-specialisten. Zo bieden wij een totaalaanbod waarbij uw hele website tot in de puntjes wordt verzorgd. Voor uw doelgroep in het binnenland, én in het buitenland.

Onze zorgvuldig geselecteerde partners hebben hun sporen verdiend in zowel webdesign als zoekmachineoptimalisatie. Wij brengen u graag met hen in contact. Op verzoek kunnen zij referenties aan u overleggen.

Aanvragen vertaalofferte

Vraag eens een vrijblijvende offerte aan voor uw website vertaling en profiteer van 10% introductiekorting. Wij zullen u zo snel mogelijk een interessant voorstel met levertermijn toesturen.

 

“Van professionals, voor professionals”