Aanvraag vertaalofferte
Go to Top

Reviews

woman giving thumb upSinds 2005 verzorgen wij vertalingen variërend van algemene voorwaarden tot technische handleidingen en van medische rapporten tot kinderboeken. Naar het Nederlands, Engels en Duits maar ook vanuit het Amhaars, Tagalog en Quechua.

Altijd verzorgd door een native speaker vertaler met verstand van zaken. Iemand met een passie voor taal en vertalen.

Hieronder kunt u lezen hoe klanten ons en onze vertalingen beoordelen.

Geef ook uw ervaringen door


Submit your review
* Required Field

Prima service: snel en deskundig.Erg tevreden over professionaliteit.Leuke en aardige lui. Aanrader!

Mar 30, 2017 by Ank Wiggers
Bedrijfsnaam: Unifreezing BV 

Prima service: snel en deskundig.
Erg tevreden over professionaliteit.
Leuke en aardige lui.

Aanrader!


Door snelle wederzijdse communicatie, in no time opdracht (NL - D) begrepen, bevestigd en uitgevoerd tegen acceptabel tarief. Prettig en correct.
Mar 27, 2017 by Piet Overduin
Bedrijfsnaam: Overduin & Co. 

Door snelle wederzijdse communicatie, in no time opdracht (NL - D) begrepen, bevestigd en uitgevoerd tegen acceptabel tarief. Prettig en correct.


Vertaalexperts levert een goede kwaliteit en levert binnen afgesproken termijn. Betaalbaar en betrouwbaar!Keep up the good work!

Mar 24, 2016 by Ozhan
Bedrijfsnaam: OA Graphic Design 

Vertaalexperts levert een goede kwaliteit en levert binnen afgesproken termijn. Betaalbaar en betrouwbaar!

Keep up the good work!


Het contact verliep prettig en snel. De teksten zijn vakkundig vertaald tegen een scherp tarief, zeker voor herhaling vatbaar!

Dec 29, 2015 by Manon Breeuwsma
Bedrijfsnaam: Selekt.A. 

Het contact verliep prettig en snel. De teksten zijn vakkundig vertaald tegen een scherp tarief, zeker voor herhaling vatbaar!


Zeer snelle reactietijd. Vertaling met extra moeilijkheidsfactor (moest in bestaande lay-out passen). Zowel Russisch als Pools.

Dec 08, 2015 by Jan-Wouter van Beers
Bedrijfsnaam: Phoenix pallets B.V. 

Zeer snelle reactietijd. Vertaling met extra moeilijkheidsfactor (moest in bestaande lay-out passen). Zowel Russisch als Pools.


Zeer accurate en vlotte dienstverlening!!

Oct 07, 2015 by Fortmann

Zeer accurate en vlotte dienstverlening!!


Wij doen sinds een paar jaar zaken met VertaalExperts. Ik ben zeer tevreden over de vertalingen (in Duits, Pools, Slowaaks en Engels) van diverse docu

Apr 30, 2015 by Heidi
Bedrijfsnaam: Larex Personeelsbemiddeling BV 

Wij doen sinds een paar jaar zaken met VertaalExperts. Ik ben zeer tevreden over de vertalingen (in Duits, Pools, Slowaaks en Engels) van diverse documenten die we ze aanleveren. Ook de prijs en snelheid van levering is een aanbeveling waard.


Betrouwbaar, snel en ook niet bang om aan te geven als dingen niet kunnen of anders moeten. Dat tegen een goede prijs waar ik mee aan kan komen bij on

Jan 19, 2015 by Harro Heijboer
Bedrijfsnaam: RAAK | voor online beleving 

Betrouwbaar, snel en ook niet bang om aan te geven als dingen niet kunnen of anders moeten. Dat tegen een goede prijs waar ik mee aan kan komen bij onze klanten.


Vertaalexperts hebben een prima vertaling in het Engels afgeleverd voor onze eerste aflevering van de nieuwe app Storm & Skye en het Geheim van de Aut

Jan 19, 2015 by Barnier Geerling
Bedrijfsnaam: Digimoo studios 

Vertaalexperts hebben een prima vertaling in het Engels afgeleverd voor onze eerste aflevering van de nieuwe app Storm & Skye en het Geheim van de Autowasstraat voor kinderen vanaf vijf jaar.

Bedankt en tot de volgende aflevering!


Sinds de start van mijn galerie in 2006 heb ik met Vertaalexperts heel prettig samen gewerkt. Behalve dat ze open en transparant zijn over het proces

Dec 29, 2014 by Gijsbrecht Bol
Bedrijfsnaam: Galerie Gijsbrecht Bol 

Sinds de start van mijn galerie in 2006 heb ik met Vertaalexperts heel prettig samen gewerkt. Behalve dat ze open en transparant zijn over het proces en de zeer acceptabele kosten - zijn ze in staat om het vakjargon en de beeldspraak uit de Kunstwereld uitstekend naar een andere taal te transformeren. Dat is namelijk wat anders dan letterlijk iets vertalen. Echte vakmensen met een persoonlijke benadering.


VertaalExperts , USA 4.9 5.0 17 17 Prima service: snel en deskundig.Erg tevreden over professionaliteit.Leuke en aardige lui. Aanrader!
Page:
12