Aanvraag vertaalofferte
Go to Top

Reviews

woman giving thumb upSinds 2005 verzorgen wij vertalingen variërend van algemene voorwaarden tot technische handleidingen en van medische rapporten tot kinderboeken. Naar het Nederlands, Engels en Duits maar ook vanuit het Amhaars, Tagalog en Quechua.

Altijd verzorgd door een native speaker vertaler met verstand van zaken. Iemand met een passie voor taal en vertalen.

Hieronder kunt u lezen hoe klanten ons en onze vertalingen beoordelen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 17 reviews
by Ank Wiggers on VertaalExperts

Prima service: snel en deskundig. Erg tevreden over professionaliteit. Leuke en aardige lui.

Aanrader!

by Piet Overduin on VertaalExperts

Door snelle wederzijdse communicatie, in no time opdracht NL - D begrepen, bevestigd en uitgevoerd tegen acceptabel tarief. Prettig en correct.

by Ozhan on VertaalExperts

Vertaalexperts levert een goede kwaliteit en levert binnen afgesproken termijn. Betaalbaar en betrouwbaar!

Keep up the good work!

by Manon Breeuwsma on VertaalExperts

Het contact verliep prettig en snel. De teksten zijn vakkundig vertaald tegen een scherp tarief, zeker voor herhaling vatbaar!

by Jan-Wouter van Beers on VertaalExperts

Zeer snelle reactietijd. Vertaling met extra moeilijkheidsfactor (moest in bestaande lay-out passen). Zowel Russisch als Pools.

by Fortmann on VertaalExperts

Zeer accurate en vlotte dienstverlening!!

by Heidi on VertaalExperts

Wij doen sinds een paar jaar zaken met VertaalExperts. Ik ben zeer tevreden over de vertalingen (in Duits, Pools, Slowaaks en Engels) van diverse documenten die we ze aanleveren. Ook de prijs en snelheid van levering is een aanbeveling waard.

by Harro Heijboer on VertaalExperts

Betrouwbaar, snel en ook niet bang om aan te geven als dingen niet kunnen of anders moeten. Dat tegen een goede prijs waar ik mee aan kan komen bij onze klanten.

by Barnier Geerling on VertaalExperts

Vertaalexperts hebben een prima vertaling in het Engels afgeleverd voor onze eerste aflevering van de nieuwe app Storm & Skye en het Geheim van de Autowasstraat voor kinderen vanaf vijf jaar.

Bedankt en tot de volgende aflevering!

by Gijsbrecht Bol on VertaalExperts

Sinds de start van mijn galerie in 2006 heb ik met Vertaalexperts heel prettig samen gewerkt. Behalve dat ze open en transparant zijn over het proces en de zeer acceptabele kosten - zijn ze in staat om het vakjargon en de beeldspraak uit de Kunstwereld uitstekend naar een andere taal te transformeren. Dat is namelijk wat anders dan letterlijk iets vertalen. Echte vakmensen met een persoonlijke benadering.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»